Zomer pole fitness training 2019


Zomer pole fitness training

Deze keer een geweldige buiten training van Pole Fitness Purmerend. In het amfitheater van Leeghwaterpark hebben wij tevens de voordelen van pole fitness en buiten trainen gecombineerd. Kom dus lekker sportief genieten van zon tijdens de zomer pole fitness training!

Pole fitness is de ideale workout. Een zeer complete en effectieve workout. Je beoefent steeds nieuwe technieken waardoor je motivatie keer op keer een boost krijgt. De adrenaline, want ja, de oefeningen zijn spannend, zorgt dat je verslaafd word aan deze sport en bovendien zorgt het ook voor de extra vet verbranding zelfs nadat de training afgelopen is.

Je vergroot je kracht, lenigheid en weerstand. Maar ook je zelfvertrouwen.

Bovenop de voldoening die deze intensieve workout geeft, komt het plezier in het leren en beheersen van de technieken.

De voordelen van buiten trainen tijdens de Zomer pole fitness training hebben wij ook bij gepakt:

1: Je kunt genieten van je omgeving, van de natuur en van het vrisse lucht.

De wind door je haren, vogels in de lucht, bloeiende planten op de grond. Zeg nu zelf, dat is toch volop genieten?

2: Bewegen in de buitenlucht is goed voor je hersenen

Uit onderzoek blijkt dat bewegen in de natuur je creativiteit en probleemoplossend vermogen stimuleert. De natuur en het buiten zijn zorgt bovendien voor ontspanning en vermindert stress.

3: Je training vliegt voorbij

Buiten gaat de tijd veel sneller dan binnen. Voordat je het weet, ben je al een uur onderweg. Binnen in de sportschool, bijvoorbeeld op een loopband, lijkt de tijd vaak voorbij te kruipen.

4: Zonlicht

Een voordeel van buiten bewegen, is dat je in de zon bent. Zonlicht zorgt ervoor dat je vitamine D aanmaakt. Dit is onder meer goed voor je botten. Dit geldt natuurlijk alleen overdag en met name in de zomer. Zonlicht is ook goed voor je slaapritme.

5: Buitenlucht

Door de frisse buitenlucht gaat er meer zuurstof naar je hersenen, waardoor je scherper kunt nadenken, je een betere concentratie hebt en je je actiever en fitter voelt.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen met polefitness en zal elke les progressie maken; van beginners tot vergevorderde. Ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportervaring. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn om te kunnen beginnen, deze kwaliteiten zul je gedurende de lessen opbouwen. 

Enthousiast geworden? Dan heten we je graag welkom in de proefles met uitgebreide instructie.
Heb je al paal ervaring, dan kun je elk moment instromen tijdens de lessen van Danla Pole Fitness Purmerend

Kom ook genieten van de zomer pole fitness training!

Danla Paalsport

   Paalsport Bond NL

Pole fitness

 Pole Fitness NL