Team Danla – Ultieme Wushu Kampioenschap


AMSTELVEEN – Tijdens het Ultieme Wushu Kampioenschap 2024 in Amstelveen heeft Team Danla een opmerkelijke prestatie neergezet door in totaal 9 medailles te winnen: 4 gouden, 3 bronzen en 2 zilveren. Onder leiding van coach Dan Radulescu hebben de teamleden hun vaardigheden en toewijding laten zien in de competitie.

Danla

Jurylid Fred van der Poel heeft de prestaties van het team positief beoordeeld en gaf aan onder de indruk te zijn van de kwaliteit die Team Danla tentoonstelde.

De medaillewinnaars van het team, Morgan Frerejean (16 jaar), Joris Zwaal (11 jaar), Isabella Luitjes (9 jaar) en Berend Zwaal (8 jaar), hebben elk bijgedragen aan het succes van het team. Hun deelname en resultaten bij dit kampioenschap benadrukken hun capaciteiten en inzet voor de sport wushu.

Danla-Ultieme-Wushu-KampioenschapDanla - Ultieme Wushu Kampioenschap 2024

De behaalde resultaten van Team Danla bij het Ultieme Wushu Kampioenschap 2024 zijn een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van zowel de atleten als de coach. De medailles symboliseren de persoonlijke en gezamenlijke inspanningen van het team in hun streven naar uitmuntendheid in wushu.

Deze prestaties markeren een belangrijk moment voor Team Danla en bieden een solide basis voor toekomstige competities. Met hun huidige succes als motivatie zullen de teamleden en hun coach ongetwijfeld blijven streven naar verdere verbeteringen en successen in de sport.