De Chinese krijgskunst erven en de geest van de krijgskunst bevorderen


云台山外国语学校 2023-11-02 02:31 发表于河南

Dan Radulescu
 Shaolin YunTai Mountain International Culture and Martial Arts School

Tijdens de openingsceremonie van het 2023 “Belt and Road” National High-level Wushu Instructor Training Programme hield Guo Yucheng, decaan van de Wushu Academy van Shanghai Sport University, een welkomstwoord. Hij zei dat het van groot belang is dat het “Belt and Road” Wushu Instructeurs Trainingsprogramma op Hoog Niveau wordt gehouden ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het “Belt and Road” Initiatief en het aankomende Derde “Belt and Road” Internationale Samenwerkings Top Forum. Het is van groot belang dat de training wordt gehouden ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het “Belt and Road” initiatief en het aanstaande Derde “Belt and Road” Internationale Samenwerking Top Forum. Het evenement is een concrete actie en levendige praktijk van het delen van de unieke charme van de wushu-cultuur met de wereld in de opbouw van “Belt and Road”.

Dan Radulescu
We hopen dat we vrienden kunnen ontmoeten met “wu”, zodat meerdere culturen kunnen uitwisselen en botsen in de ruimte van wushu, en gezamenlijk de deur kunnen openen van “Belt and Road” beschavingsuitwisselingen en wederzijds begrip; we kunnen onze harten verbinden met “wu”, zodat wederzijds begrip, wederzijds respect en wederzijds begrip kunnen worden bereikt in het proces van wushu beoefening. In het proces van martial arts beoefening, wederzijds begrip, wederzijds respect, wederzijdse tolerantie, en gezamenlijk bouwen aan de “Belt and Road” brug van people-to-people communicatie; met “martial arts” om liefde te verspreiden, de erfgenaam, beoefenaar en verspreider van humanistische concepten van martial arts te zijn, en gezamenlijk de opbouw van een gemeenschap van menselijk lot te bevorderen!
Dan  Radulescu
Op 31 oktober kwamen Wang Jinlong, het hoofd van de Gentse Chinese Kungfu School in België en Dan Radulescu, het hoofd van de Gentse Chinese Kungfu School in Nederland, en zijn delegatie naar de Yuntai Mountain Foreign Language School om hun bezoek en uitwisseling voort te zetten na de openingsceremonie van het 2023 “One Belt, One Road” Nationale Wushu Coach Trainingsprogramma op hoog niveau, gehouden op de Wushu Academie van de Shanghai Universiteit voor Lichamelijke Opvoeding en Sport op 16 oktober, en de uitwisselings- en leeractiviteiten gehouden op de Taijiquan Erfenis Basis van Henan Provincie’s Uitmuntende Traditionele Cultuur van het Sport College van Zhengzhou Universiteit op 28 oktober.
Moge het Chinese Wushu, de nationale schat van ons land en de culturele essentie die door de eeuwen heen is gerespecteerd, zich in de toekomst blijven ontwikkelen en verspreiden onder de inspanningen van jonge mensen, zodat dit kostbare culturele erfgoed de wereld over kan gaan!